Naujienų prenumerata

: apie 15 min. Sudėtingumas:

Jums reikės

  • 400 g „Champs Mix“ rudųjų ir baltųjų pievagrybių;
  • 1 geltonosios paprikos;
  • 1 raudonosios paprikos;
  • 1 šaukšto alyvuogių aliejaus;
  • 1 svogūno, smusmulkinto gabalėliais;
  • 1 skiltelės česnako;
  • 300 g šviežių žirnių;
  • 2 šviežių raudonėlių šakelių;
  • druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų.

Paruošimas

Šepetėliu ar drėgna servetėle nuvalykite pievagrybius ir supjaustykite griežinėliais. Gilioje keptuvėje (Wok keptuvė) įkaitinkite aliejų, jame 2-3 min. pakepinkite svogūną. Sudėkite pievagrybius, ant viršaus užspauskite česnako ir pakepinkite keletą minučių.

Gabalėliais supjaustykite paprikas, susmulkinkite raudonėlį ir kartu su žirniais suberkite į keptuvę. Pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir ant silpnos ugnies, tolygiai maišydami pakepinkite apie 5 min.

Salotas rekomenduojame patiekti su keptu viščiuku arba žuvimi.

 

„Wok“ – Rytuose iš seno žinomas maisto ruošimo būdas, sparčiai populiarėjantis visame pasaulyje, nes tai greitai paruošiamas, bet sveikas maistas. „Wok“ – tai dubens formos iš plieno pagaminta keptuvė ilga rankena, kilusi iš Kinijos ir plačiai naudojama Rytų ir Pietryčių Azijoje.

© 2018 Baltic Champignons. LT 81411 Poviliškių k. 15, Šiaulių r. savivaldybė. Tel. + 37041372494, faks. +37041372702, el.paštas: info@balticchampignons.lt