
![]() |
Pievagrybių ir pankolių salotosGurmaniškos, gaivios ir itin elegantiškai atrodančios salotos. Didelėje lėkštėje paberkite sluoksnį smulkinto pankolio ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.… |
![]() |
Įdarytos portabelosĮkaitintoje keptuvėje kepkite kumpio gabalėlius, kol apskrus. Leiskite atvėsti ir susmulkinkite. Paruoškite portabelas – nuplaukite,… |
![]() |
Įdaryti pievagrybiai „Champs Spice“Nuplaukite ir nusausinkite pievagrybius. Išskobkite kotelius ir pusę jų susmulkinkite. Aliejuje pakepinkite smulkintus pievagrybių kotelius,… |
![]() |
Trinta pievagrybių sriubaPuode ištirpdykite sviestą, sudėkite grybus, svogūną bei porą ir pakepinkite apie 5 min., kol suminkštės.… |
![]() |
Pievagrybių ir perlinių kruopų sriubaAliejuje pakepinkite svogūną. Į prikaistuvį įpilkite 1 litrą vandens, sudėkite grybus, morkas, perlines kruopas, rozmariną… |
![]() |
Lietuviška pievagrybių sriubaĮ verdantį vandenį arba sultinį sudėkite supjaustytas bulves. Kol verda bulvės, keptuvėje ištirpdytame svieste patroškinkite… |