Naujienų prenumerata

„Champs“ receptai
Puslapis 2 iš 6
- 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 -

pievagrybiai

Pievagrybiai su sūriu ir migdolais

Į dubenį išspauskite citrinos sultis, įpilkite sezamų aliejaus, įberkite žiupsnelį čiobrelių, druskos ir juodųjų pipirų. Viską gerai išmaišykite. Į paruoštą marinatą sudėkite nuplautus pievagrybius ir pamaišykite, kad…

pievagrybiai

Pievagrybių ir baklažanų vėrinukai

Nuo rozmarino stiebelio nubraukite lapelius, palikdami tik 4-5 cm viršūnėles. Nuvalykite pievagrybius, perpjaukite juos pusiau. Baklažanus supjaustykite gabalėliai ir kartu su grybais sudėkite į dubenį. Iš aliejaus,…

pievagrybiai

Pievagrybių pagardas žuviai

Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir jame pakepinkite smulkintus svogūną ir česnaką. Sudėkite pjaustytus pievagrybius, suberkite džiovintus čiobrelius, krapus ir kepinkite apie 4 min., kol grybai išskirs savo sultis. Dubenėlyje sumaišykite baltąjį vyną...

pievagrybiai

Virtiniai su pievagrybiais

Iš miltų, druskos, aliejaus ir vandens užminkykite tešlą. Įmuškite kiaušinį, dar kartą išminkykite ir palikite apie 30 min. pastovėti. Tuo tarpu pagaminkite įdarą. Drėgna servetėle nuvalykite pievagrybius ir juos supjaustykite, sutarkuokite morką.…

pievagrybiai

Pievagrybių pagardas makaronams

Smulkiai supjaustykite svogūną. Špinatą suplėšykite gabalėliais. Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite svogūną, kol suminkštės. Į keptuvę suberkite pjaustytus pievagrybius, špinatus ir kepkite 3-5 min., kol grybai išskirs sultis.

pievagrybiai

Pievagrybiais kimšta duonelė

Įkaitintoje keptuvėje ištirpinkite sviestą. Sudėkite griežinėliais supjaustytus pievagrybius ir kepkite 4-5 min., kol grybai pradės skirti sultis. Suberkite čiobrelius, kepkite dar 2-3 min. po to nukaiskite ir leiskite atvėsti.…

pievagrybiai

Barščiai su grybais ir slyvomis

Nuplautus pievagrybius supjaustykite griežinėliais ir išvirkite. Grybus išgriebkite.
Pailgais gabalėliais supjaustykite burokėlius ir patroškinkite su pomidorų tyre nedideliame kiekyje vandens...

pievagrybiai

Pievagrybių sriuba

Drėgna servetėle nuvalykite pievagrybius ir supjaustykite stambiais griežinėliais. Nedideliais kubeliais supjaustykite morką, salierą ir svogūną. Puode ištirpinkite 4 šaukštus sviesto, sudėkite morkas salierą...

pievagrybiai

Vištiena su pievagrybiais ir obuoliais

Supjaustykite griežinėliais pievagrybius. Susmulkinkite svogūną. Vištienos file gabalėlius įtrinkite su druska ir juodaisiais pipirais.

pievagrybiai

Vištienos ir grybų sriuba azijietiškai

Paruoškite pievagrybius. Nuplautus ir supjaustytus pievagrybius sudėkite į didelę keptuvę ir ant vidutinės ugnies kepkite tol, kol grybai pradės skirti sultis. Tada įdėkite sviesto ir maišydami kepkite tol, kol…

Puslapis 2 iš 6
- 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 -

Ar žinote kad...
Pievagrybiai savyje turi gana nemažus kiekius mineralų, tokių kaip varis, selenas, kalis, fosforas ir geležis...»
Lyginant su plačiai paplitusiais įvairiaspalviais vaisiais ir daržovėmis, kurių maistine verte niekas neabejoja, pievagrybiai nepelnytai pamiršti ir palikti nuošalyje...»
Pievagrybiai savyje turi daug B grupės vitaminų, tokių kaip tiamino (B1), riboflavino (B2), piriodoksino (B6), niacino ir folio rūgšties...»
© 2017 Baltic Champignons. LT 81411 Poviliškių k. 15, Šiaulių r. savivaldybė. Tel. + 37041372494, faks. +37041372702, el.paštas: info@balticchampignons.lt