Naujienų prenumerata

: apie 10 min. Sudėtingumas:

Jums reikės

  • 150 g nedidelių pievagrybių
  • 1 ryšelio ridikėlių
  • 1/2 agurko
  • 1 mažo ryšelio petražolių
  • 2 šaukštų grietinės
  • 1 šaukšto aliejaus
  • druskos ir pipirų pagal skonį

Paruošimas

Susmulkinkite petražoles, supjaustykite griežinėliais pievagrybius, ridikėlius ir agurką. Viską suberkite į dubenį ir išmaišykite. Įdėkite grietinę, įpilkite aliejaus, įberkite druskos, pipirų ir išmaišykite.

Salotas rekomenduojame patiekti užteptas ant baltos skrudintos duonos

Ar žinote kad...
Pievagrybiai savyje turi gana nemažus kiekius mineralų, tokių kaip varis, selenas, kalis, fosforas ir geležis...»
Lyginant su plačiai paplitusiais įvairiaspalviais vaisiais ir daržovėmis, kurių maistine verte niekas neabejoja, pievagrybiai nepelnytai pamiršti ir palikti nuošalyje...»
Pievagrybiai savyje turi daug B grupės vitaminų, tokių kaip tiamino (B1), riboflavino (B2), piriodoksino (B6), niacino ir folio rūgšties...»
Rekomenduojame
© 2017 Baltic Champignons. LT 81411 Poviliškių k. 15, Šiaulių r. savivaldybė. Tel. + 37041372494, faks. +37041372702, el.paštas: info@balticchampignons.lt