Naujienų prenumerata

: apie 10 min. Sudėtingumas:

Jums reikės

  • 150 g nedidelių pievagrybių
  • 1 ryšelio ridikėlių
  • 1/2 agurko
  • 1 mažo ryšelio petražolių
  • 2 šaukštų grietinės
  • 1 šaukšto aliejaus
  • druskos ir pipirų pagal skonį

Paruošimas

Susmulkinkite petražoles, supjaustykite griežinėliais pievagrybius, ridikėlius ir agurką. Viską suberkite į dubenį ir išmaišykite. Įdėkite grietinę, įpilkite aliejaus, įberkite druskos, pipirų ir išmaišykite.

Salotas rekomenduojame patiekti užteptas ant baltos skrudintos duonos

© 2018 Baltic Champignons. LT 81411 Poviliškių k. 15, Šiaulių r. savivaldybė. Tel. + 37041372494, faks. +37041372702, el.paštas: info@balticchampignons.lt