![]() |
Sudėtingumas:![]() |
Jums reikės
|
Paruošimas
Paruoškite marinatą. Į dubenį išspauskite citrinos sultis, įpilkite sezamų aliejaus, įberkite žiupsnelį čiobrelių, druskos ir juodųjų pipirų. Viską gerai išmaišykite. Į paruoštą marinatą sudėkite nuplautus pievagrybius ir pamaišykite, kad grybai pasidengtų marinatu. Marinuokite 1-2 val., kartas nuo karto pamaišydami. Paruoškite įdarą. Trintuve susmulkinkite „Mozzarella“ sūrį. Sumalkite migdolų riešutus. Pridėkite žiupsnelį smulkintų šviežių krapų, druskos ir pipirų. Viską išmaišykite iki vientisos masės. Išskobkite pievagrybių kotelius. Grybų kepurėles su kaupu užpildykite paruoštu įdaru. Įdarytus pievagrybius sumaukite ant medinių iešmelių ir kepkite ant grilio 10-15 min., kol sūris išsilydis, o grybai gražiai apskrus.
|