Naujienų prenumerata

: apie 15 min. Sudėtingumas:

Jums reikės

  • 400 g rudųjų pievagrybių (tinka ir baltieji)
  • 170 g tepamo sūrelio
  • 170 g rūkytos lašišos filė
  • alyvuogių aliejaus
  • druskos ir pipirų
  • šviežių arba šaldytų krapų papuošimui

Paruošimas

Drėgna servetėle nuvalykite pievagrybius ir pašalinkite kotelius. Pievagrybius sudėkite į kepimo skardą, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pabarstykite druska, pipirais ir pašaukite 5 minutėms į iki 200°C įkaitintą orkaitę.

Ant iškeptų pievagrybių išdėliokite lašišos gabalėlius. Į konditerinį maišelį įdėkite tepamo sūrelio ir užspauskite jį ant lašišos. Grybukus su lašiša papuoškite krapais.

 

© 2018 Baltic Champignons. LT 81411 Poviliškių k. 15, Šiaulių r. savivaldybė. Tel. + 37041372494, faks. +37041372702, el.paštas: info@balticchampignons.lt