Naujienų prenumerata

: apie 20 min. Sudėtingumas:

Jums reikės

  • 150 g kreivabudžių;
  • ½ raudonos paprikos – supjaustyti;
  • ½ žaliosios paprikos – supjaustyti;
  • 1-2 poro stiebelių - susmulkinti;
  • 1 nedidelės cukinijos, supjaustytos plonais griežinėliais ;
  • aliejaus kepimui;
  • 8 kiaušinių;
  • 100 ml pieno;
  • 50 g sutrupinto fetos sūrio;
  • stiklinės tarkuoto, brandaus kietojo sūrio čederio;
  • saujelės čiobrelio šakelių;
  • druskos ir pipirų pagal skonį

Paruošimas

Nuplaukite kreivabudes ir kitas daržoves. Į atskirą indą įmuškite kiaušinius, užpilkite pienu, įberkite druskos, pipirų ir lengvai išplakite.

Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir jame apie 5 min. pakepinkite grybus, paprikas ir cukiniją. Kai jie suminkštės, ant viršaus supilkite plaktus kiaušinius ir iki minimumo sumažinkite ugnį. Uždėkite dangtį ir kepkite 5-8 minutes, kol sutrauks kiaušinį. Tuomet ant viršaus užberkite dviejų rūšių sūrį, porą, uždėkite čiobrelio šakelių ir kelioms minutėms palikite uždengtą.

© 2018 Baltic Champignons. LT 81411 Poviliškių k. 15, Šiaulių r. savivaldybė. Tel. + 37041372494, faks. +37041372702, el.paštas: info@balticchampignons.lt