Naujienų prenumerata

: apie 30 min. Sudėtingumas:

Jums reikės

  • 280 g „Champs Portabella“ pievagrybių;
  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus;
  • 1 vidutinio svogūno;
  • 1 pomidoro;
  • 150 g fermentinio sūrio;
  • 6 saliami dešros griežinėlių;
  • petražolių šakelės;
  • juodųjų pipirų ir druskos pagal skonį.

Paruošimas

Drėgna servetėle ar kempinėle nuvalykite grybų kepurėles ir pašalinkite kotelius.

Supjaustykite saliami dešrą ir pomidorus gabalėliais, svogūną - kubeliais. Sūrį supjaustykite plonais griežinėliais.

Grybų kepurių viršus aptepkite aliejumi, apverskite ir ant lakštelių tolygiai paskirstykite smulkintą dešrą, pomidorus ir svogūnus. Ant viršaus pabarstykite druskos ir pipirų, uždėkite keletą sūrio griežinėlių, apšlakstykite aliejumi ir kepkite ant gerai įkaitusio grilio 15-20 min.

Prieš patiekiant apiberkite smulkintais petražolių lapeliais.

© 2018 Baltic Champignons. LT 81411 Poviliškių k. 15, Šiaulių r. savivaldybė. Tel. + 37041372494, faks. +37041372702, el.paštas: info@balticchampignons.lt