![]() |
Sudėtingumas:![]() |
Jums reikės
|
Paruošimas
Apvirkite vištienos krūtinėlę šiek tiek pasūdytame vandenyje. Leiskite atvėsti ir po to supjaustykite gabalėliais. Griežinėliais supjaustytus pievagrybius, gausiai apšlakstykite aliejumi ir apibarstykite druska. Nuplaukite ir ketvirčiais supjaustykite braškes. Dubenėlyje, iš jogurto ir citrinos sulčių, sumaišykite padažą. Ant grilio grotelių patieskite foliją. Įkaitus anglims ant folijos sudėkite vištienos gabalėlius, apšlakstykite aliejumi ir kepkite, kol apskrus. Po to, į foliją sudėkite pievagrybius ir kepkite 5-8 min. Plačią lėkštę išklokite salotų lapais. Ant jų išdėliokite keptus vištienos gabalėlius, pievagrybius ir supjaustytas braškes. Viską apliekite jogurto ir citrinos sulčių padažu, apibarstykite moliūgų sėklomis. Recepto autorė: Neringa Laurinaitienė |