Naujienų prenumerata

: apie 15 min. Sudėtingumas:

Jums reikės

  • 250 g pjaustytų šviežių baltųjų pievagrybių;
  • 2 šaukštelių alyvuogių aliejaus;
  • 1 raudono svogūno, supjaustyto griežinėliais;
  • ryšelio stambiai suplėšytų salotų lapų;
  • 4 šaukštų, 1 cm kubeliais susmulkintų duonos skrebučių;
  • 2 šaukštelių smulkiai tarkuoto parmezano sūrio;
  • Padažui:
  • 1 šaukšto citrinų sulčių;
  • 1 šaukšto vyno acto;
  • 2 šaukštelių garstyčių;
  • 1 trintos česnako skiltelės;
  • 4 šaukštų majonezo;
  • trupučio juodųjų pipirų.

Paruošimas

Visus produktus, skirtus padažui sumaišykite plakikliu. Pievagrybius supjaustykite griežinėliais. Suplėšytus salotų lapus suvilgykite alyvuogių aliejumi.

Atskirose lėkštelėse vienas ant kito sudėkite plėšytas salotas, supjaustytus pievagrybius ir svogūno griežinėlius. Ant viršaus užberkite duonos skrebučių kubelius, apliekite paruoštu padažu ir apibarstykite smulkintu parmezano sūriu.

 

© 2018 Baltic Champignons. LT 81411 Poviliškių k. 15, Šiaulių r. savivaldybė. Tel. + 37041372494, faks. +37041372702, el.paštas: info@balticchampignons.lt